Éljen a lehetőséggel, kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a (06-1) 9000-635-ös telefonszámon!

Fixfogsor® Protézisrögzítés 0% THM, azaz INGYENES részletfizetéssel

Ha most kér visszahívást, lehetősége van arra, hogy elvégeztesse az alsó-, a felső- vagy mindkét fogsor esetében a Fixfogsor® Protézisrögzítést, ingyenes részletfizetéssel.

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk a kívánt időben visszahívja.

Már több, mint 4000 műfogsorviselőnek segítettünk. A Fixfogsor® Protézisrögzítés valószínűleg megoldást jelent az Ön műfogsorproblémáira is.

 

Mindez egyedülálló garanciákkal!

0% THM akció, 4,6,8,12 hónapos futamidővel

0% THM – futamidő maximum 12 hónap
Amennyiben a 12 hónapos futamidőnél hosszabb futamidőre szeretné felvenni a Cofidis Egészség Hitelt, erre is van lehetősége, mely esetben munkatársunk tájékoztatja a hitel kondícióiról és a kapcsolódó törlesztőrészletekről, illetve a hitel költségeiről.
Hitelösszeg: 30.000 Ft és 499.000 Ft között.
Amennyiben felső és alsó fogsor rögzítését is el szeretné végezteti, akkor mindkét fogívre igényelheti az Egészség Hitelt. Így a hitel összege akár 898.000 Ft is lehet.

Érvényes 2021.04.26. és 2021.05.17. között alsó-, felső- vagy mindkét műfogsor rögzítésére. Nem érvényes a fogsorrögzítéshez kapcsolódó műfogsorkészítésre és esetlegesen szükséges kiegészítő kezelésekre, illetve kedvezmény igénybevétel esetén.

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. Az Albadent Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepének hitelközvetítőjeként jár el.