(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Szakavatott kollégáink várják a jelentkezését!

Telefon: +36 1 9000 695

Hívja szakavatott kollégáinkat hétköznap 8-18 óra között a +36 1 9000 695-ös telefonszámon! Minden kérdésére válaszolnak és időpontot is tudnak adni egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérő vizsgálatra. Szabó Éva, Beri Klaudia, Szűrös Viktória, Hűse Katalin várja a hívását!

E-mail: info@mufogsorrogzites.hu

Ha e-mailen érdeklődne, akkor az info@fixfogsor.hu címre írhat, Szabó Éva kolléganőnk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fog.

Már két városban tudjuk fogadni Önt!

– Budapesten és Kecskeméten is várjuk –

Budapest, XIII. Kádár utca 9-11.

Autóval

A Szent István Krt-ról befordulunk a Hegedűs Gyula utcába, majd a második kereszteződésnél, jobba fordulunk a Radnóti Miklós utcába, itt rögtön az első kereszteződésnél újra jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. Haladunk tovább ezen az utcán a második kereszteződésig, ahol balra fordulunk a Kádár utcára.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re található, a baloldalon. A Kresz Géza utca felől látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

Vonattal

Rendelőnk a Nyugati Pályaudvar szomszédságában található. Menjünk ki a pályaudvar elé a Teréz Krt-ra, ahol fut a 4-6-os villamos.

Induljon el jobbra a Margit híd felé. Az aluljárón át tudunk jutni a kereszteződés túloldalára. Az első lehetőségnél jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. A következő sarkon újra jobbra kell fordulni, a Kádár utcába.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re, a baloldalon található. A Kresz Géza utca felöl látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

Távolsági autóbusszal

A Népligettől jöjjön el a 3-as metróval a Nyugati Pályaudvarig.

Az aluljáróból feljőve induljon el jobbra a Margit híd felé. Az aluljárón át tudunk jutni a kereszteződés túloldalára. Az első lehetőségnél jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. A következő sarkon újra jobbra kell fordulni, a Kádár utcába.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re, a baloldalon található. A Kresz Géza utca felöl látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

Kecskemét, Temes tér 10.

Autóval

M5-ös autópálya felől

A nyugati lejárónál kell lehajtani. A városközpont felé haladva, az Olt utcánál kell jobbra fordulni, majd a második lehetőségnél balra és már meg is érkezett a rendelőhöz.

Vonattal

A vasútállomással szemben lévő buszmegállóban várja meg az 1-es, 15-ös, vagy 19-es helyi buszt. A Katona József Gimnáziumnál kell leszállnia. A busz haladási irányának megfelelően Ön is sétáljon tovább. A lámpás zebrán menjen át az úton. Forduljon be a Garam utcába. A rövid utca végén jobbra kell fordulni és egyből balra. A tér mellett jobbra haladva beleütközik a rendelőbe.

Távolsági autóbusszal

A megközelíthetőség egyezik a vonattal érkezőkkel. Annyi különbséggel, hogy az buszpályaudvaron kell megkeresni valamelyik járat indulási helyét.