(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Kedves Páciensünk!

A járványveszély miatt, illetve a vírus terjedésének visszaszorítása érdekében a Fixfogsor Rendelő átmenetileg sajnos nem fogadhat pácienseket. Ez közös érdekünk, hiszen a járvány legveszélyeztetettebbjei a protézist viselők korosztálya. Számunkra nagyon fontos, hogy védjük a problémáikkal hozzánk fordulók egészségét. Ebben a helyzetben ez úgy valósulhatott meg legjobban, ha összhangban az ÁNTSZ előírásával bezárjuk átmenetileg a rendelőt és nem tesszük ki Önt sem az utazással, sem a kezeléssel kapcsolatban fennálló fertőzésveszélynek. A járvány időszakában még a legmagasabb higiéniai és infekció-kontroll előírások sem zárhatják ki teljes egészében a fertőzés veszélyét.

A műfogsorral kapcsolatos kezeléseket nem sorolja az országos tisztifőorvos a sürgős esetek közé, azaz nem szabad elvállalnunk jelenleg műfogsorral kapcsolatos panaszok kezelését a rendelőben. Mi mégis szeretnénk néhány intézkedéssel segíteni, ha problémája van.

A fogsor hozzánk való eljuttatásának két módja van:

Egyik lehetőség, hogy a megrongálódott fogsort elküldi postán vagy futárszolgálattal. Ezt a küldési módot ajánljuk Önnek, hogy a járványhelyzetben ne kelljen otthonról kimozdulnia, tömegközlekedési eszközöket használnia.

Erre a címre várjuk a javítandó fogsort:

Lennert /Dr Forgó Bettina

1134 Budapest, Kádár u. 9-11. II/20.

Másik lehetőség, ha elhozza vagy elküldi valakivel a Fixfogsor Rendelőben üzemelő fogtechnikára. Ilyen esetben is mindenképpen vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársainkkal a 06 1 9000 639 segélyhívó telefonszámunkon, mivel a csomagátvétel ennek a megbeszélésnek függvényében történik. A fogsor javítási ideje körülbelül 2-3 óra. Sajnos a rendelőn belül a várakozás a fertőzésveszély miatt az ÁNTSZ által tiltva van, így a rendelő váróját nem tudjuk várakozási helyként felajánlani.

A Kecskeméten készült fogsorokat is a budapesti fogtechnikai laborunkban tudjuk javítani.

Felhívjuk a figyelmét, hogy normál esetben a fogsor eltörésekor mindig igyekszünk megkeresni az eltörés okát, amelyet leggyakrabban az állcsont sorvadása miatt kialakult pontatlan felfekvés okoz. Ilyenkor a fogsor alábélelésével megszüntetjük a törés vagy repedés kiváltó okát, amelyhez lenyomatot kell venni. Most nincs erre lehetőségünk a fertőzésveszély miatt hozott ÁNTSZ intézkedések miatt, ezért előfordulhat, hogy később újra eltörik a fogsor a továbbra is fennálló pontatlanság következtében.

A megjavított fogsort utánvétellel tudjuk visszaküldeni. Amennyiben a fogsorra még érvényes az általunk vállalt 1 éves garancia, akkor ingyen javítjuk és postaköltség nélkül küldjük vissza. A fogsor rendelőnkbe való küldésének költsége Önt terheli.

Ha nem garanciális már a fogsor, akkor a javítás és a szállítás költsége felszámolásra kerül, melynek díja csomagszállítónként eltérő. Kérjük, a postára adás előtt minden esetben egyeztessen ügyfélszolgálati munkatársunkkal telefonon a 06 1 9000 639 segélyhívó telefonszámunkon!

A műfogsortörés javítás költsége (garanciaidőn túl) 12.000,- Ft.

  • Amennyiben gumigyűrűk cseréje válik szükségessé a járvány időszakában, akkor kérésére ezeket a gumigyűrűket postai úton megküldjük Önnek. Ügyfélszolgálati munkatársaink pontos instrukciókat adnak a küldéssel és a gyűrű cseréjének technikájával kapcsolatban. Ebben az esetben a küldés postaköltsége Önt terheli.
  • Ha műfogsora töri az ínyét, a rendelői korrekció lehetetlensége miatt célszerű, ha Ön saját maga megpróbálja megcsiszolni a fogsorát. Ebben az esetben mielőtt elkezdené a fogsor igazítását, kérjük, hogy hívja fel ügyfélszolgálatunkat a 06 1 9000 639-es telefonszámon.

Bízunk abban, hogy a fenti intézkedések szükség esetén segítséget jelentenek Önnek ebben a nehéz átmeneti időszakban és mielőbb személyesen is fogadhatjuk Önt a rendelőnkben!

Jó egészséget kívánok Önnek és családjának!

Tisztelettel,

Dr. Szabó László, Fixfogsor Rendelő igazgatója

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Kérje INGYENES és rendkívül részletes tájékoztatónkat!

Az elmúlt években több mint 4000 műfogsorrögzítést végeztünk és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk a műfogsorokkal kapcsolatos összes előforduló problémáról! Sok mindenre magunk jöttünk rá, mert nincs minden leírva a szakirodalomban sem. Közben hiába kerestünk az interneten olyan tájékoztatót, amely közérthetően mutatná be ezt a témát az érdeklődőknek. Nem találtunk ilyet.

Éppen ezért állítottuk össze kollégáimmal a

„Kőkemény kérdések és válaszok a műfogsorrögzítésről” című INGYENES információs sorozatot

mindazok számára, akik műfogsor problémával küzdenek és nem találtak még megoldást. Nemcsak a nyilvánvaló dolgokról írtunk, bemutatjuk a nehézségeket is, sőt még apróbb szakmai titkokat, trükköket is elárulunk!

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatot és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét.