(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Aki már régóta követi a rendelőnk munkáját, olvassák a leveleinket, pontosan tudják, hogy milyen nagyszerű változásokat érhetünk el a Fixfogsorral a hagyományos kivehető műfogsorviselők életében.

A legfontosabb eredmények között említhetjük, hogy sokkal stabilabbá és erősebbé válik a műfogsor, amihez többé nem lesz szükség műfogsorragasztókra. Sokkal kényelmesebbé, komfortosabbá válik a műfogsorviselés. Nagy örömünkre szolgál, hogy évről-évre egyre több műfogsorviselő szeretné megtapasztalni a Fixfogsor által biztosított magasabb életminőséget. 

Azt viszont álmaimban sem gondoltam volna, amikor 9-10 éve elindult a rendelő, hogy majd TV- és rádiócsatornák, komoly újságok, magazinok és internetes portálok szeretnék bemutatni a közönségüknek a Fixfogsor Protézisrögzítés eljárását, amellyel időközben több mint 3500 műfogsorvislőnek segítettünk.

Természetesen minden lehetőséget örömmel elfogadunk. Készített már interjút velünk például az RTL Klub, a TV2, a ECHO TV, az ATV, a Jazzy Rádió, a Patika Magazin, Gyógyhír Magazin és számos online portál is. Úgy gondoljuk, hogy minden műfogsorviselőnek tudnia kell, hogy van választása, létezik hatékonyan megoldás a műfogsorproblémákra. Az alábbiakban 2 emlékezetes TV és 1 rádió interjút szeretnék megosztani Önnel, amelyből sok hasznos információt megtudhat a Fixfogsor Protézisrögzítésről.

TV interjú az RTL Klubon:

TV interjú a TV2-n:

Rádió interjú a Jazzy Rárdióban:

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Kérje INGYENES és rendkívül részletes tájékoztatónkat!

Az elmúlt években közel 4000 műfogsorrögzítést végeztünk és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk a műfogsorokkal kapcsolatos összes előforduló problémáról! Sok mindenre magunk jöttünk rá, mert nincs minden leírva a szakirodalomban sem. Közben hiába kerestünk az interneten olyan tájékoztatót, amely közérthetően mutatná be ezt a témát az érdeklődőknek. Nem találtunk ilyet.

Éppen ezért állítottuk össze kollégáimmal a

„Kőkemény kérdések és válaszok a műfogsorrögzítésről” című INGYENES információs sorozatot

mindazok számára, akik műfogsor problémával küzdenek és nem találtak még megoldást. Nemcsak a nyilvánvaló dolgokról írtunk, bemutatjuk a nehézségeket is, sőt még apróbb szakmai titkokat, trükköket is elárulunk!

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatot és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét.

Bízom benne, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit a Fixfogsor nyújtani tud és Magyarország első, kifejezetten műfogsorkészítésre és protézisrögzítésre specializálódott rendelőjében üdvözölhetjük!

Tegye meg a következő lépést, most! Hívja szakavatott kollégáinkat a (06 1) 9000 695-ös számon és egyeztessen velük időpontot egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérő vizsgálatra! Akkor is bátran hívja ezt a számot, ha bármilyen kérdése felmerült, amire szakértő választ szeretne kapni.

Dr. Szabó László
A Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója